Beanoak.com
Start.Welkom.Vale of Atholl's.Beanoak.Onze Cairns.Pups.Contact.Links.
Beanoak.com

Welkom op de geheel vernieuwde website van VALE OF ATHOLL’s & BEANOAK Cairn Terriers, een kleine Cairn Terrier kennel in Nederland (Flevoland) en Engeland. Eigendom van Reinier & Margolia Goud. Wij zijn bereikbaar op 0320 243013 en goud@beanoak.com.

Wij showen en fokken Cairns vanaf 1991, in de periode 1998-2003 in Engeland. Vale of Atholl is een gebied in Schotland en de naam van een Schotse pipe band. De kennelnaam Beanoak is ontleend aan de wijk waar wij woonden in Wokingham, Berkshire.

 

Wij fokken zo nu en dan een nest pups. Karakter en gezondheid staan daarbij voor ons voorop. We nemen daarbij de aanbevelingen van de Nederlandse Cairn Terrier Club in acht (zie www.nctc.nl). Mocht u belangstelling voor een pup hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

Op onze website vind u allerlei informatie over onze kennel en onze honden. U kunt de verschillende pagina's bekijken door op bovenstaande knoppen te klikken. Wij wensen u veel plezier hiermee. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn omtrent onze kennel of onze website, stuurt u dan een bericht via onze contactpagina.